Kwaliteits graszoden vanaf €2,75 per m² !

Bereken direct uw prijs

Graszoden bij Graszode.nl

Wilt u uw tuin verfraaien met een mooi gazon? Dan kunt u ervoor kiezen zelf graszaad te zaaien. Maar let op: het creëren van een perfecte grasmat is een vak. Bovendien liggen er vele risico's op de loer, zoals hongerige vogeltjes, onkruid en eindeloze regenbuien. De oplossing? Graszoden van Graszode.nl! Wij leveren verse graszoden van kwaliteit, waarmee u eenvoudig een mooi en sterk gazon creëert.

 

Speelgras

Speelgras

Prijs per m²: € 2,75

Speelgazon graszoden kan tegen een stootje. Ideaal voor kinderen. De kleur is donkergroen.

Meer info

Premium speelgras

Premium speelgras

Prijs per m²: € 2,75

Premium speelgazon heeft dezelfde eigenschappen als gewoon speelgazongras. Alleen is het sterker en kan het beter tegen drogere periodes en tegen schaduw.

Meer info

Schaduwgras

Schaduwgras

Prijs per m²: € 3,15

Schaduwgras is het beste gras geschikt voor plekken waar minder zonlicht komt. Schaduwgras is dus extra sterk en daardoor ook zeer geschikt als speelgazon.

Meer info

 

Graszoden met en zonder bewapening van kwaliteitsgras

Graszode.nl verkoopt zowel graszoden met als zonder bewapening (netten). Bewapening zorgt voor extra stevigheid. Het ondersteunt de graszode en maakt dat deze zowel in het voor- als najaar stevig is. Graszoden zonder bewapening zijn van nature sterk, omdat ze de tijd krijgen om te groeien en stevig te worden. Ze worden minder vaak geoogst en zijn dan ook iets minder voordelig dan graszoden met bewapening.

Ook verkoopt Grazsode.nl hoogwaardig schaduwgras. Schaduwgras groeit goed in zowel de schaduw als in de zon. Ideaal voor Nederlandse tuinen.

De vele voordelen van Graszode.nl

Het is voordelig om graszoden rechtstreeks bij de teler te kopen, een stuk voordeliger dan bij een tuincentrum. Bereken hierboven direct uw prijs, u zult versteld staan van onze aantrekkelijke tarieven. Een ander voordeel van Graszode.nl is dat we onze zoden pas op het laatste moment snijden. Zo krijgen onze klanten altijd verse graszoden geleverd.

U bestelt graszoden veilig en snel bij Graszode.nl. U kunt direct betalen of pas bij de aflevering. Bestelt u voor 11.00 uur? Dan heeft u de graszoden de volgende werkdag in huis. Of beter gezegd, in de tuin of op het land. Wij bezorgen in heel Nederland voor aantrekkelijke transporttarieven. Bestelt u vanuit België of Duitsland? Ook hier leveren we onze graszoden.

Kortom, Graszode.nl biedt u vele voordelen:

  • Een mooi groen gazon van uitstekende kwaliteit
  • Makkelijk en veilig bestellen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Snelle aflevering in Nederland, België en Duitsland
  • Aflevering in handzame rollen van 1 m2
  • Topservice: 5 dagen per week bereikbaar voor informatie en advies

Heeft u vragen? We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur!