Kwaliteits graszoden vanaf €2,75 per m² !

Bereken direct uw prijs

Mooie groene graszoden binnen handbereik

Een strak, groen gazon is tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik met de graszoden van Graszode.nl. Een vierkante meter gras is al verkrijgbaar vanaf 1,59 euro. Deze aantrekkelijke graszoden prijs legt u eenvoudig vast met behulp van onze online bestelmodule. Zo bestelt u in een handomdraai kant-en-klare graszoden die vervolgens in heel Nederland bij u thuis bezorgd worden. Een gazon aanleggen was daardoor nog nooit zo makkelijk!

Graszoden zijn er in verschillende soorten en maten

Op het internet komt u diverse soorten graszoden tegen. De samenstelling van de zaden is echter dikwijls hetzelfde alleen de naam is anders. Voor de verschillende soorten gras worden verschillende soorten graszaad gebruikt.

Bij Graszode.nl telen we 3 soorten gras:

Graszoden met bewapening

Graszoden met bewapening

Prijs per m²: € {GRASZODEN:METBEWAPENING}

Zeer gemakkelijk te leggen.

Meer info

Graszoden met bewapening

Graszoden zonder bewapening

Prijs per m²: € {GRASZODEN:ZONDERBEWAPENING}

Puur natuur speelgazon.

Meer info

Graszoden met bewapening

Schaduwgras

Prijs per m²: € {GRASZODEN:SCHADUW}

Unieke samenstelling voor schaduwrijke tuinen.

Meer info

Het geheim achter onze scherpe graszoden prijs

Hoe we onze graszoden prijs zo laag kunnen houden en toch topkwaliteit kunnen bieden? Met behulp van een volautomatische graszodensteker en stapelaar kunnen we tot duizend vierkante meter graszoden per uur steken. Voor ons gras maken we gebruik van NAK-gekeurd graszaad, waardoor u ondanks de scherpe graszoden prijs verzekerd bent van een gazon met sterke wortels en een optimale stabiliteit.

Service inbegrepen bij onze graszoden prijs

Wanneer u gebruik maakt van onze zeer aantrekkelijke graszoden prijs, heeft u de mogelijkheid om de zoden zelf af te halen, maar ook te laten bezorgen. In dat laatste geval worden de graszoden in handzame rollen bij u thuis afgeleverd. Het aanleggen van een gazon is daarna een fluitje van een cent, al raden we aan om de tips op onze website goed door te lezen. We zetten daarin uiteen hoe u de ondergrond voorbereidt en hoe u na aanleg uw gazon behandelt. Zo komen onze graszoden optimaal tot hun recht en weten we zeker dat onze graszoden hun prijs meer dan waard zijn.