Kwaliteits graszoden vanaf €2,75 per m² !

Bereken direct uw prijs

Wij laten uw graszoden bezorgen door heel Nederland!

Het transport van de graszoden wordt verzorgd door een extern transportbedrijf, die de zoden van dinsdag tot en met vrijdag door heel Nederland bezorgd. U hoeft niet te wachten tot u op de route ligt. De zoden worden geleverd op eenmalige pallets zonder statiegeld.

De chauffeur zal altijd proberen uw graszoden op de gewenste locatie af te leveren. Het transport gebeurt doorgaans met een grote vrachtauto (oplegger of kraanauto). Indien er in uw straat moeilijk te navigeren is met een grote vrachtauto, vragen we u dit van tevoren aan ons kenbaar te maken.

Moet ik thuis zijn als jullie de graszoden komen bezorgen ?

Indien u er voor kiest de graszoden middels iDEAL of vooruitbetaling te voldoen dan hoeft u op de dag van levering niet persé thuis te zijn. De graszoden worden dan gelost bij u voor de deur. Kiest u ervoor om de graszoden contant te betalen bij levering dan is het wenselijk dat u aanwezig bent op de dag van levering. De transporteur zal doorgaans een uur voor het bezorgen van de graszoden telefonisch contact met u opnemen. Er worden € 25,00 extra administratiekosten in rekening gebracht voor betaling aan de chauffeur.

Dagdeel van levering

Door nauwe samenwerking met het transportbedrijf zijn wij in staat om u op de dag van levering aan te geven wanneer de verwachting is dat de graszoden geleverd worden. Rond 6 uur in de ochtend sturen wij u een e-mail met een tijdsindicatie. Dit is echter altijd slechts een indicatie waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. U kunt de levering verwachten tussen 08:00 en 18:00 uur.

Tijdslevering

Naast de standaard levering tussen 08:00 en 18:00 is het mogelijk om de levering plaats te laten vinden op een specifiek tijdstip. Hieraan zijn echter wel extra kosten verbonden omdat het transportbedrijf dan niet meer de vrije hand heeft om de meest efficiente route te rijden.

  • Tijdslevering voor 10:00 uur € 55,00
  • Tijdslevering voor 12:00 uur € 45,00
  • Tijdslevering voor 14:00 uur € 35,00

Indien u een tijdslevering wenst af te nemen vragen wij u uw bestelling telefonisch door te geven.

Mocht u nog vragen hebben over het bezorgen van uw graszoden neem dan contact met ons op.